Att bila till Torrevieja ToR

Diskussion i 'Torrevieja' startad av Kenth, 1 juli 2018.

 1. Nalle

  Nalle Känd medlem

  Blev medlem:
  15 mars 2010
  Inlägg:
  3.438
  Mottagna gillanden:
  409
  Vanlig felparkering, boten skiftar fràn kommun till kommun.

  Det är inte särskilt vanligt med hjullàs. Däremot brukar de forsla bort bilen. För att fà ut den màste du betala bärgningskostnaden, men inte boten, Hämtar du dessutom inte ut bilen samma dag, kan de ta en "förvaringsavgift" per dag.
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende, resor och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på info@spanienforum.se.
 3. PerMor

  PerMor Medlem

  Blev medlem:
  9 oktober 2017
  Inlägg:
  36
  Mottagna gillanden:
  15
  Vet inte om vad det blir för böter men var på marknaden i Torre en fredag då stod en bil på Handikapp plats och det tog inte många minuter innan polisen var där med ett gult däcklås sedan 10 min senare kom en bärgningsbil och plockade bort bilen. så på mindre än en halvtimme (som jag såg ) var den borta med gult örhänge på fram hjuet(y)
   

Dela sidan

Laddar...