Varför valde just du Torrevieja?

Diskussion i 'Torrevieja' startad av Michael Backman, 13 april 2020.

 1. Michael Backman

  Michael Backman Medlem

  Blev medlem:
  18 februari 2020
  Inlägg:
  30
  Mottagna gillanden:
  23
  Ja det är väl en trend som följer i de flesta europeiska länder. Möjligtvis kan coroakristen bidra till en viss uppgång i religiositet.
   
  Preciosa gillar detta.
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på ekonomifokus@gmail.com.
 3. Stef

  Stef Aktiv medlem

  Blev medlem:
  16 augusti 2013
  Inlägg:
  371
  Mottagna gillanden:
  68
  Tror vårt hus är i Playa Flamenca alt Punta Prima, beroende på vilken karta man tittar på.
  Vi har en tanke om att flytta ner till Spanien om inte allt för många år och då ska ungarna in i skola och man ska förhoppningsvis jobba lite.
  Med våra förutsättningar så är i nuläget Playa Flamenca väldigt bra i syfte att kunna jobba och att vi trivs där vi är, känner grannarna o.s.v

  Men som jag brukar säga, jag kan nog lätt säga 40+ ställen jag skulle kunna bo på längs kusten och vi fortsätter utforska.
  Hade vi åkt runt och letat efter de "perfekta stället" så hade de tagit oss ett bra tag till (år) och vad vi lärt oss nu så ändras en del över tid när ungarna blir äldre så perfekt nu kanske är operfekt om 2 år.
  Nu har vi åkt 2-5 ggr per år till Spanien sen vi köpte huset, och för varje resa uppskattar vi det mer och mer, vi har en lugn vardag där med nära till fotbollsplaner, lekparker, grönområden, cykelgrupper, affärer , stränder, pooler o.s.v så då inser jag att de viktiga är att vi har hus där, inte specifikt vart de ligger.

  Vi har bil, cyklar och ben att gå med och när vi är där så kommer vi vart vi vill inom rimlig tid, vi har blivit mer nyfikna på Spanien efter varje resa och jag är glad att vi fått ungarna att känna samma intresse för att bli Spanjorer.
  Sen är alla människor olika en del ska absolut ha vit vägg med en gul fönsterkarm eller att de måste ligga på våning 3 i sydväst i ett grönt hus med svart tak i en by med mellan 1117 och 1118 invånare ;)
  Och då är de säkert bra att hyra först för att känna in sig på område och plats.
  Men för oss var det mer rätt att köpa ett som går sälja om man vill byta framöver och komma iväg direkt till solen än leta för länge efter de perfekta stället och tappa nåt eller några år, eller inte komma iväg alls.
  Kanske är jag som har dålig kontakt med min andliga sida, men ibland känns de en del gör de svårare för sig själva än de behöver vara, för mig som icke troende har vi bara ett liv och de kan ta slut fort, så att leta efter perfekthet tar för lång tid och för mycket energi. Eftersom jag själv suttit många år i stressträsket inom it med magsår och andra stressymptom har jag kommit till insikt om att jag måste mer följa latinska carpe diem än mat och sovklockan, funkar för mig men alla väljer själva.
   
  Los Suecos, Luccy, Nalle och 6 andra gillar detta.

Dela sidan

Laddar...