Testa sig för Covid i Torrevieja

Diskussion i 'Torrevieja' startad av sirToby, 28 april 2021.

 1. sirToby

  sirToby Ny medlem

  Blev medlem:
  27 juli 2016
  Inlägg:
  2
  Mottagna gillanden:
  0
  Hej
  Hela familjen planerar att åka ner till lägenheten i Torrevieja i sommar och som det ser ut nu ( hinner antagligen inte bli vaccinerade innan vi åker) behöver vi ett negativt Covid test för att ta oss ombord på flyget hem ( flyger till Köpenhamn med SAS).
  Har ni några tips på var man enklast gör ett sådant test i Torrevieja ( antar att snabbtest är att föredra), hur långt i förväg man behöver boka, vad det kostar och om det är något annat man ska tänka på i samband med testning? tex behöver vi ju någon form av intyg att visa på flygplatsen.
  Vänligen SirToby
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. Stef

  Stef Aktiv medlem

  Blev medlem:
  16 augusti 2013
  Inlägg:
  425
  Mottagna gillanden:
  85
  Vi kollade oss på Quiron och fick svar efter ca 7-8 timmar, ska även finnas test på flygplatsen
   

Dela sidan

Laddar...