Taxi

Diskussion i 'Leva och Bo i Spanien' startad av Niklas82, 22 april 2019.

 1. Niklas82

  Niklas82 Ny medlem

  Blev medlem:
  1 mars 2019
  Inlägg:
  2
  Mottagna gillanden:
  0
  Hej

  Har tänkt ta taxi nån kväll i Los alcazares regionen. Hur är taxitaxipriserna om man jämför med Sverige och är det nåt bolag man ska passa sig för?
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på ekonomifokus@gmail.com.
 3. Nalle

  Nalle Mycket välkänd medlem

  Blev medlem:
  15 mars 2010
  Inlägg:
  3.602
  Mottagna gillanden:
  577
  alla taxibolag här nere är kommunala. Uber etc har än sà länge inte kommit hit. För andra "taxis" màste du förbeställa hämtning.
  Den enda jag känner till, men aldrig använt. är Nordisk Taxi. Ingen aning om var deras priser eller hur deras service är.
   
 4. Kenth

  Kenth Aktiv medlem

  Blev medlem:
  15 mars 2018
  Inlägg:
  217
  Mottagna gillanden:
  174
  Har använt Nordisk Taxi två ggr, till o fr flygplatsen, för ganska precis ett år sedan då jag var nere och tittade på objekt o de skötte sig perfekt. Punktliga, nya o rena bilar + engelsktalande förare - bokade om dag för hemresa och även det fungerade smidigt.
   
  erkki gillar detta.
 5. Nalle

  Nalle Mycket välkänd medlem

  Blev medlem:
  15 mars 2010
  Inlägg:
  3.602
  Mottagna gillanden:
  577
  en taxi till Torrevieja kostar nog ca 60€ Till Los Alcazares kan jag tänka mig ca 100€ enkel resa. men det är bara en nàgorlunda kvalificerad gissning och med Taxi Elche (de kommunala som kan plocka upp pà flygplats utan förbeställning)
   

Dela sidan

Laddar...