Spanskt öl

Diskussion i 'Mat & Dryck' startad av Jfransson, 27 april 2016.

 1. Jfransson

  Jfransson Ny medlem

  Blev medlem:
  27 april 2016
  Inlägg:
  1
  Mottagna gillanden:
  0
  Finns det några 25-35 åriga män i detta forum som gillar spanskt öl och som bor I Stockholm med omnejd? Eller känner ni någon annan som gör det? Via mitt jobb på Sifo kommer vi nämligen att hålla några fokusgrupper som handlar om öl. Vi kommer att hålla till på en central plats i Stockholm och prata om öl i 2,5 timmar i mitten av maj. För besväret får man en belöning på 900kr i presentkort (som man kan byta ut till allt möjligt). Vi bjuder dessutom på lättare förtäring. Skicka namn, telefonnummer och mejl till min kollega Niklas, [email protected] om du är intresserad att delta eller känner någon annan som är det. Vi kommer att höra av oss till dem som anmält sig och stämma av lite frågor för att se om man stämmer in i målgruppen. Alla tips som leder till att vi hittar rätt person belönas dessutom med 500kr. Dela gärna! (Admin får ta bort om detta inlägg inte är okej). graciass
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. mixt

  mixt Känd medlem

  Blev medlem:
  3 november 2014
  Inlägg:
  1.001
  Mottagna gillanden:
  276
  Apropå spansk öl. Finns det några mikrobryggerier i Spanien? Finns IPA eller EPA, till exempel?
   
 4. Nalle

  Nalle Mycket välkänd medlem

  Blev medlem:
  15 mars 2010
  Inlägg:
  3.778
  Mottagna gillanden:
  750
  Finns ganska mànga. I elche har du Oripell.
  Var pà en "ölmässa" i Alicante för ett par àr sedan, dà var där ganska mànga fràn bàde Alicante och Murcias provinser. Tyvärr har jag inte sett reklam för den mässan igen sà jag vet inte om den fortgàr.
   
 5. mixt

  mixt Känd medlem

  Blev medlem:
  3 november 2014
  Inlägg:
  1.001
  Mottagna gillanden:
  276
  Åh, vad kul. Ska utforska småbryggerierna i Valenciaregionen när jag kommer ner i maj och först kolla upp Oripell.
   

Dela sidan

Laddar...