Spansk-svensk tjej i Madrid föreställer sig

Diskussion i 'Presentationer!' startad av Carolina_E_Z, 26 mars 2015.

 1. Carolina_E_Z

  Carolina_E_Z Ny medlem

  Blev medlem:
  26 mars 2015
  Inlägg:
  1
  Mottagna gillanden:
  0
  Hej! Holaa
  Jag är ganska ny i forumet men har ändå hunnit skapa mig en bild av gemenskapet. Verkligen kul att hjälpa varandra här eller helt enkelt diskutera synpunkter.
  Jag heter Carolina och är en 32-årig spansk-svensk tjej som numera bor i Madrid sedan ett halvt år. Jag är uppvuxen i Spanien, men min pappa var svensk, så jag lärde mig svenska språket genom honom, samt en hel del av svensk kultur. Sen har jag bott i Sverige ett år, men också i Tyskland och Schweiz.
  Jag känner att jag gärna vill hålla kontakten till både kultur och språk, och undrar om det finns svenskar i Madrid som träffas regelmässigt. Kanske finns det andra som precis som jag är uppvuxen med båda kulturer och vill dela erfarenheter, öva språket mm? Eller andra nyankomna som skulle ha lust och tid att upptäcka staden tillsammans med mig?
  Ser fram emot att höra i från er!
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. mixt

  mixt Känd medlem

  Blev medlem:
  3 november 2014
  Inlägg:
  1.001
  Mottagna gillanden:
  276
  Ingen aning, men välkommen. Också ganska ny här men fått väldigt bra hjälp med flera saker. graciass
   
 4. Noman

  Noman Medlem

  Blev medlem:
  31 december 2012
  Inlägg:
  655
  Mottagna gillanden:
  8
  Bor inte i Madrid men måste ge dig en eloge för din perfekta Svenska. Du skriver bättre än de flesta här inkl undertecknad :)
   

Dela sidan

Laddar...