Hyresmarknaden nu död

Diskussion i 'Leva och Bo i Spanien' startad av Sharky, 8 april 2020.

 1. Sharky

  Sharky Känd medlem

  Blev medlem:
  28 februari 2011
  Inlägg:
  1.514
  Mottagna gillanden:
  355
  Jag har hela tiden i flera trådar varnat för att köpa bostad för uthyrning i Spanien. Nu är hyresmarknaden död. Och om den kommer igång , så efter Norweigians rekonstruktion och Ryanair neddragningar på Skavsta så blir det svårt för Svenskar att ta sig till Spanien.
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. Nalle

  Nalle Mycket välkänd medlem

  Blev medlem:
  15 mars 2010
  Inlägg:
  3.753
  Mottagna gillanden:
  736
  Alla marknader är idag döda. Hyresmarknaden kommer igàng. Men sommaren 2020 kommer säkert bli mindre roligt för alla som räknat med 10 veckors "garanterad" uthyrning,
   
  Los Suecos och Sharky gillar detta.
 4. Canopus

  Canopus Aktiv medlem

  Blev medlem:
  20 augusti 2014
  Inlägg:
  191
  Mottagna gillanden:
  218
  Förr eller senare kommer allt att återgå till hur det var förut. Frågan är bara hur lång tid det kommer att ta. Och när efterfrågan på flygresor återuppstår kommer det självklart att finnas flygbolag. Bolagen heter då kanske inte Norwegian eller Ryanair, men funktionen kommer inte att försvinna. Men jag kan hålla med om att de som baserat sina bostadskalkyler på uthyrning kommer att få det svårt ett bra tag framöver.
   
  CalleH, Göran Sigurdsson, mixt och 3 andra gillar detta.
 5. Katt arina

  Katt arina Känd medlem Staff Member

  Blev medlem:
  21 februari 2016
  Inlägg:
  480
  Mottagna gillanden:
  424
  Jag tror att när det vänder, hur länge det nu dröjer, kommer finnas ett uppdämt behov. Särskilt när det gäller resor och upplevelser som konserter, restaurangbesök m.m. Många längtar nog till medelhavsstränder nu. Däremot tror jag att arbetsresor kommer minska och konferensanläggningar m fl får det svårt eftersom man hittat nya sätt att arbeta och mötas på.
   
  Peztis, CalleH och Göran Sigurdsson gillar detta.

Dela sidan

Laddar...