Hur hantera IBI i coronatider?

Diskussion i 'Leva och Bo i Spanien' startad av Jojje, 10 maj 2020.

 1. Jojje

  Jojje Medlem

  Blev medlem:
  25 juni 2015
  Inlägg:
  67
  Mottagna gillanden:
  8
  Hej,
  jag brukar få en pappersfaktura för IBI till min spanska adress och sedan gå till bankkontor för att betala.. Nu kommer jag inte att vara där och kunna ta emot fakturan.

  Kan man få fakturan sänd till sverige, tex via mejl eller hur kan man lösa detta problem? Antar att man kan betala via spansk eller svensk nätbank?

  Jojje
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på ekonomifokus@gmail.com.
 3. rarizar

  rarizar Ny medlem

  Blev medlem:
  6 maj 2016
  Inlägg:
  15
  Mottagna gillanden:
  5
  Hi Jojje,

  Advokaten fixade en autogiro för oss när vi köpte lägenheten. Men jag tror att man kan få fakturan via epost och sedan betala från ett konto i EUR (för att slippa fundera över växlingskurser) genom att fylla i formuläret på https://www.suma.es/en/faq-i-have-not-received-my-annual-tax-bill-how-can-i-obtain-a. Första option där ser ut att vara ännu enklare - om du har en tidigare räkning, kan du logga in med den och betala direkt på SUMA's hemsida (med ett kort?)
   
  peterstockholmsweden och Kenth gillar detta.
 4. Jojje

  Jojje Medlem

  Blev medlem:
  25 juni 2015
  Inlägg:
  67
  Mottagna gillanden:
  8
  Hej,

  Jättetack för info!

  Jojje
   

Dela sidan

Laddar...