Hjälp! av vänligt sinnad med spanska

Diskussion i 'Presentationer!' startad av Carina B, 4 november 2010.

 1. Carina B

  Carina B Ny medlem

  Blev medlem:
  4 februari 2009
  Inlägg:
  8
  Mottagna gillanden:
  0
  Hej där!

  Nu är det kris, behöver hjälp av någon vänligt sinnad person inte för långt från där jag bor i Nyköping, Sverige. Behöver hjälp med att kontakta Spanien, ringa några samtal till bl.a banken i Torrevieja, försäkringsbolag etc och skriva och översätta några brev...för jag pratar inte spanska :(

  Finns det nån/några som kan, eller som kan tipsa om nån som kan vara intresserad av att hjälpa till med detta? Jag kan kanske hjälpa nån annan med nåt som den/dom behöver hjälp med.
  Det blev mycket hjälp i det här inlägget... :)
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. Backis

  Backis Ny medlem

  Blev medlem:
  16 februari 2009
  Inlägg:
  379
  Mottagna gillanden:
  13
  Hej Carina.
  Den enda spanskspråkiga som jag känner till i trakten är de som har djuraffären i centrum Oxelösund. Du kan väl testa med dem. Är själv sommarboende i Nyköping. / B
   
 4. Elina

  Elina Ny medlem

  Blev medlem:
  13 oktober 2010
  Inlägg:
  26
  Mottagna gillanden:
  0

Dela sidan

Laddar...