rocio
Aktiv medlem
Hej!
Kanske det här inlägget kan anses oviktigt, men för alla oss som tycker att spansk vispgrädde inte är någon höjdare, milt uttryckt, så har jag fått ett tips av Preciosa, väl värt att prova. Krona Original, 35%, går att vispa och smakar helt fantastiskt bra thumb. Nästan som äkta svensk vispgrädde. Tyvärr har jag bara sett den i 1 lit.förp. Den finns i vissa Dialprix-butiker, inte alla, och är lite dyrare än annan grädde.
Det enda som jag längtar efter, och det första jag köper när jag kommer hem till Sverige efter våra 3-mån.vistelser, är äkta svensk god vispgrädde. Det finns inget som slår jordgubbar m. vispgrädde och lite god vaniljglass. Jag är så glad att jag hittat denna grädde efter allt provsmakande av mer eller mindre underliga, unkna, pappsmakande varianter av "grädde".
Tack Preciosa!
rocio
Kanske det här inlägget kan anses oviktigt, men för alla oss som tycker att spansk vispgrädde inte är någon höjdare, milt uttryckt, så har jag fått ett tips av Preciosa, väl värt att prova. Krona Original, 35%, går att vispa och smakar helt fantastiskt bra thumb. Nästan som äkta svensk vispgrädde. Tyvärr har jag bara sett den i 1 lit.förp. Den finns i vissa Dialprix-butiker, inte alla, och är lite dyrare än annan grädde.
Det enda som jag längtar efter, och det första jag köper när jag kommer hem till Sverige efter våra 3-mån.vistelser, är äkta svensk god vispgrädde. Det finns inget som slår jordgubbar m. vispgrädde och lite god vaniljglass. Jag är så glad att jag hittat denna grädde efter allt provsmakande av mer eller mindre underliga, unkna, pappsmakande varianter av "grädde".
Tack Preciosa!
rocio