mixt
Känd medlem
Diskussionerna om antibiotikaanvändningen i det "köttindustriella komplexet" har varit uppe här flera gånger.
Som ett brev på posten kommer nu nästa kalldusch - galna kosjukan.
Det är sjukdom från början uppstod genom att mata nötkreatur med nedmalda kadaver och den kan överföras till människor. Man blir väldigt nyfiken på hur utbrett det här är. Inkubationstiden är två år så spridningsrisken är stor.
http://www.atl.nu/lantbruk/bse-fall-bekraftat-i-spanien/
Många här tycker att det spanska nötköttet är gott, och det är sant, men jag är misstänksam mot att det känns som julafton i köttdiskarna. Köttet är ju så överdrivet rödfärgat.
Om det är någonstans man ska äta ekokött så är det i Spanien, om det ens går att få tag i.
Som ett brev på posten kommer nu nästa kalldusch - galna kosjukan.
Det är sjukdom från början uppstod genom att mata nötkreatur med nedmalda kadaver och den kan överföras till människor. Man blir väldigt nyfiken på hur utbrett det här är. Inkubationstiden är två år så spridningsrisken är stor.
http://www.atl.nu/lantbruk/bse-fall-bekraftat-i-spanien/
Många här tycker att det spanska nötköttet är gott, och det är sant, men jag är misstänksam mot att det känns som julafton i köttdiskarna. Köttet är ju så överdrivet rödfärgat.
Om det är någonstans man ska äta ekokött så är det i Spanien, om det ens går att få tag i.
Last edited: