Galna kosjukan upptäckt i Spanien

mixt

Känd medlem
Diskussionerna om antibiotikaanvändningen i det "köttindustriella komplexet" har varit uppe här flera gånger.
Som ett brev på posten kommer nu nästa kalldusch - galna kosjukan.
Det är sjukdom från början uppstod genom att mata nötkreatur med nedmalda kadaver och den kan överföras till människor. Man blir väldigt nyfiken på hur utbrett det här är. Inkubationstiden är två år så spridningsrisken är stor.

http://www.atl.nu/lantbruk/bse-fall-bekraftat-i-spanien/

Många här tycker att det spanska nötköttet är gott, och det är sant, men jag är misstänksam mot att det känns som julafton i köttdiskarna. Köttet är ju så överdrivet rödfärgat.
Om det är någonstans man ska äta ekokött så är det i Spanien, om det ens går att få tag i.
 
Last edited:

Spanienforum

Sponsrat inlägg
Hej!
Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
Vi handlar allt på LIDL ,Frugan påstår att det är tyskt kött,,Ingen aning faktiskt,,Å andra sidan handlar vi allt där i Sverige också,,
En pava whiskey för en 50.lapp,,Ett flak öl för 30 spänn,,Där går min gräns ,,Canadian Whiskey,,Argus öl,,Tror dom gör den i Murcia,,
 

Nya trådar

Back
Toppen