Bil till Spanien

Diskussion i 'Spanien' startad av Göran.Asplund, 12 januari 2020.

 1. Göran.Asplund

  Göran.Asplund Ny medlem

  Blev medlem:
  1 oktober 2019
  Inlägg:
  3
  Mottagna gillanden:
  0
  Hej ska köra bil med stor släpkärra till Tore de la horodadda .i slutet på Januari 2020 vilken väg är bra att köra ? Behöver man ha vinter däck på Bilen ? Är det dyrt med vägavgifter i Frankrike ?
  Tacksam för svar
  Göran Asplund
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på ekonomifokus@gmail.com.
 3. Kjell Fohrman

  Kjell Fohrman Känd medlem

  Blev medlem:
  19 december 2016
  Inlägg:
  416
  Mottagna gillanden:
  522
  Ett tips är att kolla på www.viamichelin.com för där kan man lägga upp olika rutter och äbven kostnadsberäkna dom (t.ex. vägavgifter). Genom Tyskland kan det vara vettigt att köra på helgen eller på natten eftersom man slipper lastbilarna då. I Frankrike är det inte så mycket trafik på motorvägarna eftersom det är vägavgifter där.
   
 4. Nalle

  Nalle Mycket välkänd medlem

  Blev medlem:
  15 mars 2010
  Inlägg:
  3.605
  Mottagna gillanden:
  578
  I Spanien finns det inga krav pà vinterdäck, däremot kan vissa vägar vara förbjudet att àka utan snökedjor vid extrema förhàllanden. Men iom att du antagligen kör mtorväg sà borde inte detta vara nàgot problem. Men à andra sidan är de inte särskilt dyra och lätta att slänga in i bilen.
   

Dela sidan

Laddar...