Benidorm Palace

Diskussion i 'Benidorm' startad av rocio, 29 mars 2013.

 1. rocio

  rocio Aktiv medlem

  Blev medlem:
  1 mars 2012
  Inlägg:
  1.500
  Mottagna gillanden:
  18
  Hej!
  Efter att ha bott här (mer eller mindre) i en oherrans massa år så tänkte ett annat par och vi (sambon Hasse och jag) slå till och besöka Benidorm Palace :). Är det någon av er som har varit där och kanske övernattat, vilket vi tänker göra, och har några bra tips att komma med. På bra hotell med god thumb frukost, förslag på något "paket" m. hotell + middag på B.P. eller tips i övrigt. Jag blir bara frustrerad när jag tittar på nätet. Efter att ha kollat runt där är jag mer förvirrad än tidigare :eek: och vill helst lägga ner hela projektet. Kom med några handfasta förslag, snälla...Det är liksom jag som har föreslagit denna resa och förväntas därmed organisera "minisemestern". Varje höst åker vi fyra till olika städer i Spanien på 4-dagarsresor och det brukar vara jättebra allting men det här känns bara för jobbigt. Det är väl för nära och för enkelt. Det är väl jag som krånglar till det :D. HJÄLP!!! Kom med förslag.....
  rocio
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på ekonomifokus@gmail.com.
 3. Nalle

  Nalle Mycket välkänd medlem

  Blev medlem:
  15 mars 2010
  Inlägg:
  3.627
  Mottagna gillanden:
  600
  Showen Är mycket bra. Maten inte riktigt lika bra. Men det är ju inte därför man gàr dit.

  Hotel Maderia centro är bra.
   
 4. rocio

  rocio Aktiv medlem

  Blev medlem:
  1 mars 2012
  Inlägg:
  1.500
  Mottagna gillanden:
  18
  Hej igen!
  Så det är bara Nalle som har några synpunkter på Benidorm och/eller Benidorm Palace :(?
  rocio
   

Dela sidan

Laddar...