Arbeta till 69 år.........

Diskussion i 'Köpa och sälja fastighet' startad av Sharky, 15 december 2017.

 1. Emmisdemmis

  Emmisdemmis Aktiv medlem

  Blev medlem:
  18 mars 2013
  Inlägg:
  259
  Mottagna gillanden:
  31
  Hej,
  Om jag har hälsan i behåll vill jag gärna arbeta tills jag är 69. Det ger mig en bättre ekonomi, men jag förstår att det beror på yrket, om man orkar eller inte. Jag har även lång ledighet i perioder, när jag kan vara i Spanien.

  Jag tror att allt fler väljer bort torpet i skogen och investerar där solen garanterat skiner. Själv är jag glad över att slippa 17 grader, moln och tvestjärtar i juli!

  Att få sitt objekt uthyrt går, om du har ett bra läge. Vi har flera som vill hyra i sept-nov och jan-mars. Passar oss utmärkt för då är vi inte där själva. Det täcker våra omkostnader och ibland lite till, men inte så att vi kan amortera på lånet för de pengarna. Vi betalar skatt och avgift till uthyrningsfirman.

  Önskar alla på forumet God Jul och många fina dagar i Spanien 2018,
  Emma
   
  Los Suecos gillar detta.
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].

Dela sidan

Laddar...