Jag sitter här i Sverige och sorterar vad som ska med till Torre och vad som ska stanna i sommarstugan. Just nu har jag samlat ihop alla köksmaskiner vi äger och ska fördela dem mellan våra två boenden och här blev det knepigt:
Jag vet ju att man/vi i Spanien mycket ofta går ut och äter och att det inte är så farligt dyrt. Men vintertid, när det även i Spanien kan vara både regn och rusk och blåst, lagar man då mer mat hemma? Jag har hushållsmaskiner av alla slag, elektrisk plättlagg, toast-maskin, hackmaskin, mixers etc etc. Vad använder ni mest eller minst av alla olika köksmaskiner? Och brukar ni använda glöggmuggar, punschglas etc? Och brukar ni baka och använda brödkavel? Frågorna tar nog aldrig slut men jag skulle bli så glad över några svar.
Usch vad kallt det är för ögonblicket här i Sörmland!
Ha det bra där nere alla ni gulliga forumvänner.





Jag vet ju att man/vi i Spanien mycket ofta går ut och äter och att det inte är så farligt dyrt. Men vintertid, när det även i Spanien kan vara både regn och rusk och blåst, lagar man då mer mat hemma? Jag har hushållsmaskiner av alla slag, elektrisk plättlagg, toast-maskin, hackmaskin, mixers etc etc. Vad använder ni mest eller minst av alla olika köksmaskiner? Och brukar ni använda glöggmuggar, punschglas etc? Och brukar ni baka och använda brödkavel? Frågorna tar nog aldrig slut men jag skulle bli så glad över några svar.
Usch vad kallt det är för ögonblicket här i Sörmland!
Ha det bra där nere alla ni gulliga forumvänner.





