Zumba??

Diskussion i 'Starta och driva företag i Spanien' startad av FruB, 11 februari 2013.

 1. FruB

  FruB Ny medlem

  Blev medlem:
  21 januari 2013
  Inlägg:
  6
  Mottagna gillanden:
  0
  Är det någon som tränar eller håller i zumbaklasser nere på Costa del sol? Har en idé om att hålla klasser i zumba vid sidan av spanskastudier. Zumba är en träningsform som exploderat världen över och jag är lite nyfiken på statusen i Spanien? Tänkte i första hand hålla klasser i zumbafitness men även zumba gold (för ex gravida och äldre) samt zumba small stars/allstars (barn i åldrarna 4-12 år) ALLA kan zumba och det är en härlig träningsform!!

  Anna :):)
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. rocio

  rocio Aktiv medlem

  Blev medlem:
  1 mars 2012
  Inlägg:
  1.500
  Mottagna gillanden:
  18
  Hej Fru B!
  Hur det är på Costa del Sol vet jag inte, men på Costa Blanca blev det en Zumba-explosion för 2-3 år sedan med Zumba-klasser i var och varannan gym-lokal och liknande utrymmen. Du måste nog kolla upp ordentligt vilket "behov" som finns på den ort där du tänkt dig, så att du inte kommer ut för sent på banan. Du kanske har några andra finess-idee'r som är "inne". Kanske du kan ta kontakt med researrangörer och lyssna med dom vad dom tror.
  Det kostar ju inget.
  rocio
   
 4. FruB

  FruB Ny medlem

  Blev medlem:
  21 januari 2013
  Inlägg:
  6
  Mottagna gillanden:
  0
  Har varit inne och kikat och letat lite men hittar bara zumbafitness och zumbatoning, men inget "gold" eller för barn. Men bra tips gällande researrangörer!! tackar!thumb
   
 5. jonnyx

  jonnyx Medlem

  Blev medlem:
  28 augusti 2012
  Inlägg:
  370
  Mottagna gillanden:
  11
  Passion Studio på Tamisa Golf kör Zumba, även Zumba Gold. De har haft uppehåll under ett par månader när hotellet varit stängt, men är igång igen från och med idag. Läs mer Här:
  http://www.hoteltamisagolf.com/passion-studio
  Även svenska skolan i Fuengirola håller på med Zumba. Jag har sett skyltar på fler ställen nere i stan om detta så det finns lite överallt.
   

Dela sidan

Laddar...