Webbredaktör/bloggförfattare (Las Palmas, Gran Canaria)

Diskussion i 'Jobbannonser' startad av SEOSEON, 26 november 2018.

 1. SEOSEON

  SEOSEON Ny medlem

  Blev medlem:
  26 november 2018
  Inlägg:
  1
  Mottagna gillanden:
  0
  Är du trött på slasket och kylan? Är du kreativ och duktig på att skriva? Vi sitter i ett kontor i soliga Las Palmas på Gran Canaria och väntar på dig! Vi söker dig som har vassa skriv-/språkkunskaper, gärna med erfarenhet av t.ex. webbutveckling, SEO och marknadsföring.

  Den främsta arbetsuppgiften består av att skriva intressanta, gripande och säljande texter om alla möjliga ämnen, men det kommer även att involvera massvis av andra uppgifter - särskilt om du vill lära dig mer. Det viktigaste är att du kan göra egen research och skriva om i princip vad som helst, samt leverera innan deadline.

  Grundläggande bildredigeringskunskaper är ett stort plus. Det är även meriterande om du redan har erfarenhet av nedanstående saker, men det du inte kan får du lära dig allt eftersom:
  • Wordpress (och andra plattformar)
  • Google Ads
  • HTML/CSS
  • Kalkylark
  • Försäljning
  • Annonsering
  • Bildredigering
  • Andra språk (norska, danska, finska, engelska)
  Det är väldigt bra om du åtminstone har grundläggande färdigheter inom andra språk, till exempel för att kunna översätta från danska eller engelska till svenska. Eftersom vi är belägna i Spanien är det naturligtvis bra om du kan spanska, men man kommer ganska långt med bara Engelska.

  Vi är ett litet team, där alla är i 30-årsåldern och hittar gärna någon som passar in bra i gänget. Vi har en ganska flexibel struktur, så du kan vara med och utforma din yrkesroll, det är bara positivt om du vill utvecklas. Du kommer att ha möjlighet att lära dig massvis om digital marknadsföring, SEO och webbutveckling. Det viktigaste är som sagt att du är bra på att skriva.

  Du måste komma till/vara i Las Palmas. Kontoret har havsutsikt och ligger cirka 10 minuter från stranden. Läs mer om oss och vad vi gör på https://seoseon.se/

  Sök via e-post: [email protected]
   
  Last edited: 27 november 2018

Dela sidan

Laddar...