Vitvaror/luftkonditionering

Diskussion i 'Starta och driva företag i Spanien' startad av Vitvarureparatören, 10 april 2008.

 1. Vitvarureparatören

  Vitvarureparatören Ny medlem

  Blev medlem:
  10 april 2008
  Inlägg:
  1
  Mottagna gillanden:
  0
  Hej

  Jag funderar på att starta en verksamhet i Spanien som sysslar med reparationer samt viss försäljning av vitvaror och luftkoditionering.

  Eftersom jag inte kan Spanska så bra så vill jag rikta mej till Svenskar först och främst.

  Om det finns någon här som kunde tipsa mej om vilket område som kunde vara vettigt att besöka för att reka så vore jag mycket tacksam.

  Jag är oxå nyfiken på alla andra synpunkter på att starta upp en sådan här verksamhet.

  har i dag Enskild Firma i sverige med visst kapital i periodiseringsfonder samt expansionsfonder

  Alla svar är mycket välkomna

  mvh :)
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på ekonomifokus@gmail.com.
 3. Lasse77

  Lasse77 Ny medlem

  Blev medlem:
  14 januari 2008
  Inlägg:
  31
  Mottagna gillanden:
  0
  hej ! vad spännande det låter det tycker jag du ska satsa på ! i spanien skulle jag då först välja att hålla mig på Costa del Sol eftersom det är helt klart flest svenskar där och då främst i Fuengirola eller Nerja. Tror det finns en stor marknad dock kan jag inget om just din bransch men det låter som att det skulle finnas ett stort intresse och användningsområde. borde då heller inte vara nåt problem med spanskan de flesta pratar engelska i de regionerna eller "skandinaviska". Att starta en enskild firma i Spanien ska såvitt jag vet inte vara komplicerat . Först och främst kan du ju åka ner och "reka " i regionen och se om du tycker att det verkar trivsamt. Det finns både svensk skola och massa annat svenskt där som du kan hitat b.la på nätet i tidningen "En Sueco" . Finns säkert flera här på forumet som kan hjälpa dig med fler råd och tips. stort lycka till !
   

Dela sidan

Laddar...