Vi söker instruktörer och massörer till Gran Canaria

Diskussion i 'Jobbannonser' startad av Tamy, 4 maj 2019.

 1. Tamy

  Tamy Ny medlem

  Blev medlem:
  11 mars 2018
  Inlägg:
  10
  Mottagna gillanden:
  13
  Vi växer så att det knakar och behöver inför varje kommande Skandinaviska säsong (nov-april) nyanställa duktig svensktalande personal till vår verksamhet här på härliga Gran Canaria.
  Welltours arrangerar hälsoresor, träningsresor och träningsläger hit till vår vackra Ö. Just nu söker vi duktiga instruktörer inom gruppträning, yoga, vattengymnastik. Vi söker även utbildade (diplomerade eller certifierade) massörer och massageterapeuter inom klassisk svensk massage, terapeutisk massage som idrottsmassage.

  Om du inte redan är utbildad massör så finns det även möjligheter att gå en massageutbildning hos vår samarbetspartner här på Gran Canaria, Massage & Spaskolan. Utbildningarna är korta, intensiva och roligt omväxlande. Kurserna är även kvalitetssäkrade och lärarledda av Massage & Spaskolans skandinaviska personal av medicinska massageterapeuter och instruktörer. Inga förhandskunskaper krävs för att gå någon av kurserna, du behöver dock vara 18 år fyllda. Läs mera om kurserna hos massageochspaskolan.se

  Vi på Welltours är annars ett härligt gäng med superproffsiga, erfarna och duktiga instruktörer/terapeuter där vi gärna vill förstärka vårt team med just dig.

  Vem/vilka är det då som vi söker? Jo, vi söker just dig/er som:

  -Kan jobba hela den skandinaviska säsongen nov-april.
  -Du som är i god fysisk form, arbetet är tufft.
  -Du får utmanande, roliga och omväxlande arbetsuppgifter med mycket frihet under mycket ansvar.
  -Du är 18 år fyllda. Hos oss är det enbart en bonus om du är +40, vilket enbart innebär större erfarenhet. (våra klienter är oftast +60).
  -Utbildad inom de områden som vi söker. Alternativt att du går en massageutbildning hos vår samarbetspartner Massage & Spaskolan här på Gran Canaria (se informationen ovan).
  -Gärna har erfarenhet av att resa eller bo utomlands så att du inte får en snar hemlängtan.
  -Svenska som modersmål men som har lätt för att även förstå norska. Bonus om du även talar/förstår engelska och/eller spanska.
  -Du får kanarisk lön med kanariska lönevillkor och försäkring.
  -Vi söker dig som är ärlig, seriös och som har stor social kompetens. Du behöver ha en stor empatisk förmåga.
  -Vi hjälper dig att tipsa om boende om du skulle behöva det, ett boende som du betalar själv.

  Viktigt att veta:
  Vi söker dig som vill komma och utvecklas tillsammans med oss. Att vilja bo och arbeta på Gran Canaria är inget man gör för att bli rik utan det är främst ett livskvalitetsbeslut med att lära sig nya saker och att få bo och arbeta i ett av världens bästa åretrunt klimat som lockar våra ansökande.

  Gällande boende. Väljer man att hyra en lägenhet genom mäklare här på Gran Canaria så betalar man: 1. Mäklaravgift, är oftast motsvarande en månadshyra, detta är en engångsavgift som betalas innan inflytt. 2. En deposition, är också oftast motsvarande en månadshyra som betalas innan inflytt men som man får tillbaka efter hyrestidens slut förutsatt att allt är OK med lägenheten. 3. Löpande månadshyra enligt boendets kostnad/månadshyra och enligt kontraktets avtal.

  Tror du att du är rätt person för tjänsten?
  Skicka då in ett personligt brev tillsammans med ditt/dina kursbevis/diplom och ett foto till: info@welltours.se

  Vi ser fram emot att få in din ansökan.
   
  Last edited: 11 maj 2019

Dela sidan

Laddar...