Vem, vilka behövs vid köp?

Diskussion i 'Köpa och sälja fastighet' startad av karl, 4 september 2011.

 1. Monica

  Monica Ny medlem

  Blev medlem:
  26 maj 2008
  Inlägg:
  138
  Mottagna gillanden:
  2
  Nalle, ser du några förändringar i köpbeteendet nu efter krisen, syftar på den STORA krisen? ;-) *Nyfiken i en strut...'
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. ana la sueca

  ana la sueca Medlem

  Blev medlem:
  20 augusti 2009
  Inlägg:
  59
  Mottagna gillanden:
  1
  Hej
  Att skriva testamente kan aldrig understrykas nog, speciellt vid fast egendom. Kom ihåg att ett giltigt testamente upprättas på notariat och de skickar sedan en kopia till det centrala registret i madrid.vid bouppteckning skickas alltid en förfrågan till Madrid om testamente finns och de informerar om innehållet. Om svaret är negativt blir det komplicerat och dyrt eftersom lagarna är olika mellan sverige och spanien och skatten beror på i vilken provins du bor. Har du barn är de automatiskt arvtagare, så ej då make så prata med advokaten och upprätta ett legalt testamente. du kan ändra det när du vill på ett notari, då förstörs det gamla i madrid.
  hälsningar
   
 4. Nalle

  Nalle Mycket välkänd medlem

  Blev medlem:
  15 mars 2010
  Inlägg:
  3.778
  Mottagna gillanden:
  750
  Ja. Nu är det priset som bestämmer. Helt och hàllet.

  Oseriösa "mäklare" har försvunnit. Innan fanns det folk som köpte en filofax och en mobiltelefon och började kalla sig mäklare,, dom finns inte kvar.

  Dom som finns idag, finns därför att dom är seriösa. Med seriös menar jag att dom hjälper kunden att välja rätt. inte bara den billigaste eller den dyraste. Utan dom som lyssnar pà kunens behov och ger rätt ràd. Med detta sagt behöver inte detta innebära att mäklaren ger den mest kompletta servicen.
  Vi, tex (även om vi nu inte är mäklare i den bemärkelsen) ger absolut ingen aftersales. och vi hälper inte kunderna med NIE eller annat pappersjobb. Men det vet vàra kunder mycet väl om innan dom köper.

  Tittar vi pà 2005. var det inte fràgan om vilken lght du skulle köpa, utan om hur mànga. Idag tittar köparen pà oändligt mànga mer objekt innan dom bestämmer sig.
   

Dela sidan

Laddar...