Uthyres i Nerja, Costa del sol..tropical

Diskussion i 'Uthyres' startad av Uffetrader, 12 maj 2013.

 1. Uffetrader

  Uffetrader Ny medlem

  Blev medlem:
  19 december 2011
  Inlägg:
  409
  Mottagna gillanden:
  11
  Hej,:sol:

  Jag har ett så kallat Townhouse (Radhus) med två separata lägenheter. Det är i ena änden på radhuset så det är bästa läget;:;;).

  Det är byggt i en sluttning, där föreningens pool är lägst belägen.
  Parkering finns på den mycket lugna gatan utanför, men det går även att parkera bilen på takterrassen.

  Den stora lägenheten är på 94 kvm boyta och har takterrass med sol hela dagen. Går man ned en våning så finns det det ett välutrustat kök med diskmaskin, kyl o frys etc. Plus ett allrum i vinkel med havsutsikt. En balkong med utemöbler. Planet innehåller även en toalett.
  Går man ner ett plan så finns där två dubbel-sovrum med badrum en-suite.
  Varje sovrum har utgång till en gemensam balkong i söderläge. Från balkoger har man även utsikt över pool området. Bra med växtlighet runt om så man brukar vakna av fågel kvitter!
  Hela stora lägenheten har AC installerat för kyla/värme efter behag.
  Internet plus TV med SVT World, Sky och något mer.

  Den mindre lägenheten ligger ytterligare ett plan ned och då är vi vid pool området. Lägenheten har 47 kvm boyta och har ett kök/allrum med en bäddsoffa. TV samt Internet finns även här.
  Ett badrum samt ett dubbel sovrum.
  En uteplats under tak vid pool området, där man kan äta både frukost som middag om nu inte någon av Nerja´s 100 talet restauranger inte lockar idag.

  Nerjas största och populäraste strand Burriana, når du på 5 minuters promenad. Centrum tar 15-20 minuter att gå, samt en stor Supermarket har du på 10 minuters gångavstånd. Så man måste inte ha bil här!

  Uthyres såväl för veckohyra, som för månader om så önskas. Mejla mig för koll om ledigt "din period" samt pris! Du kan även få bilder!
  För mer information:

  maila: [email protected]
   
  Last edited: 12 maj 2013

Dela sidan

Laddar...