TV- avgift

Diskussion i 'TV, Bredband, Telefoni' startad av Azalea, 13 januari 2013.

 1. Azalea

  Azalea Ny medlem

  Blev medlem:
  22 december 2012
  Inlägg:
  6
  Mottagna gillanden:
  0
  Hej!
  Har lusläst "Leva och Bo" delen av forumet för att få koll på olika månadsavgifter såsom el, vatten, internet m.m. Men en sak saknade jag och det var TV:n. Hur är det med den? Ingår avgiften i comunidad när man hyr? Är det någon licensavgift som i Sverige? Eller är det abonnemang i typ Boxer, ComHem stil som gäller? Och framförallt, vad kostar det per månad?
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. rocio

  rocio Aktiv medlem

  Blev medlem:
  1 mars 2012
  Inlägg:
  1.500
  Mottagna gillanden:
  18
  Hej Azalea!
  Spanska kanaler är gratis. Än så länge..Vi betalar 24€/mån. för att kunna se Tv3, TV4, Kanal5, Tv4Film samt norska, danska, engelska, tyska, franska o.s.v. Det var gratis installation av antenn och det är Euorotele som är lev.
  rocio
   

Dela sidan

Laddar...