Tram Alicante

Diskussion i 'Buss och tåg' startad av Nils, 12 juli 2015.

 1. Nils

  Nils Medlem

  Blev medlem:
  30 januari 2011
  Inlägg:
  51
  Mottagna gillanden:
  20
  Hej.

  Några frågor om tram.
  Ska tillbringa några veckor i San Juan Alicante. Antar det blir mycket åkande med tram in till Alicante men även efter kusten norrut.
  Vi är pensionärer och har tolkat biljettpriserna som att för kortresa -en zon--så är antagligen bono 10 bäst. Antar att det är ett tio-häfte. Ska man åka flera zoner så verkar det bli billigast med pensionärsrabatt. Behövs någon form av pensionärsbevis för denna rabatt eller räcker åldern 65+66 med körkort om någon kollar?

  En annan fråga är om man vid resa flera zoner kan gå av under resan och resa vidare någon timme senare. Kan ju vara trevligt att gå runt lite i småstäderna
  efter vägen.
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. Nalle

  Nalle Mycket välkänd medlem

  Blev medlem:
  15 mars 2010
  Inlägg:
  3.778
  Mottagna gillanden:
  750
  Hur pensionärsrabatten funkar vet jag inte. Annars är biljetten som en tunnelbanebiljett, du kan alltsà inte köpa en biljett mellan Alicante och Benidorm och spendera ett par timmar i Campello.
   

Dela sidan

Laddar...