Taxadora

Diskussion i 'Spanien' startad av McFeast, 22 augusti 2022.

 1. McFeast

  McFeast Ny medlem

  Blev medlem:
  5 februari 2021
  Inlägg:
  7
  Mottagna gillanden:
  0
  Hej.
  Håller på att sälja vår bostad i Spanien och fick just reda på att vårt juridiska ombud vill ha 1200 Euro för att fixa reavinstdeklarationen + att kräva dom 3% i icke resident skatt, vilket låter OTROLIGT mycket för att göra en deklaration...När jag googlar så hittar jag en firma som heter Taxadora som gör alla former av deklarationer även fastighetsförsäljning och dom tar endast ca 200 Euro...
  Är det någon där ute som har någon erfarenhet av denna firma ?? är det osäkert att anlita en sådan firma rörande en fastighetsförsäljning med allt som måste vara rätt....

  McFeast
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. Sharky

  Sharky Känd medlem

  Blev medlem:
  28 februari 2011
  Inlägg:
  1.520
  Mottagna gillanden:
  355
  Det är skillnad på deklaration ( vanlig ) och försäljning. 13000 kr för denna tjänst låter inte dyrt. Övriga avgifter och skatter är ju enligt lag.
  Det tar lång tid att bli klart med allt. Kan ta ett år.
   

Dela sidan

Laddar...