TÅG SVERIGE-SPANIEN

Diskussion i 'Buss och tåg' startad av Angelito, 12 september 2015.

 1. Angelito

  Angelito Ny medlem

  Blev medlem:
  12 september 2015
  Inlägg:
  2
  Mottagna gillanden:
  0
  Någon som vet exakt hur/var man bokar en tågresa ex vis från Göteborgs Central till San Sebastián i Baskien? Med en liten hund???
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. lefo1

  lefo1 Medlem

  Blev medlem:
  4 maj 2009
  Inlägg:
  84
  Mottagna gillanden:
  11
 4. Angelito

  Angelito Ny medlem

  Blev medlem:
  12 september 2015
  Inlägg:
  2
  Mottagna gillanden:
  0
  Hej Lefo,
  Tackar så mycket for informationen!
  Hälsningar

  Ángel

  -------------------------------------------------------------
  En resa till Paris kan göras med flera olika tåg. Den bästa förbindelsen från Sverige är att ta ett dagtåg till Köpenhamn och därifrån nattåget CityNightLine till Köln som lämnar Köpenhamn strax för kl 19 på kvällen. På morgonen byter du till höghastighetståget Thalys som tar dig snabbt och bekvämt till Paris via Bryssel. Du är framme i Paris vid 11-tiden på förmiddagen. • Glöm inte att du alltid i god tid måste förboka plats i de franska TGV-tågen om du reser med InterRailkort.

  Så köper du resan
  För att köpa din resa ringer du 0771-75 75 75, väljer ”bokning av resa” och ”utrikes”. Där får du hjälp med dina utrikesbiljetter måndag till söndag mellan klockan 9 och 18. Du kan också besöka SJ Resebutik i Malmö, Lund, Växjö, Göteborg, Stockholm, Västerås eller Uppsala. Utrikesförsäljningen på dessa butiker har normalt öppet måndag till fredag mellan klockan 10 och 17. InterRailkort kan du köpa i alla våra resebutiker. Även din resebyrå kan hjälpa dig med bokning och eventuella frågor. På SJs hemsida kan du köpa biljetter till Köpenhamn, Kastrup, Oslo, Narvik och Berlin. En del tåg blir snabbt fullbokade, varför platsbiljett alltid är att rekommendera. Ofta är det också obligatoriskt. En platsbiljett kostar från cirka 30 kronor och vill du ha ligg- eller sovplats tillkommer 125-350 kronor."
   

Dela sidan

Laddar...