Svensk Bil i Spanien???

Diskussion i 'Flytta till Spanien' startad av Helene N, 4 maj 2013.

 1. Nellie

  Nellie Ny medlem

  Blev medlem:
  22 januari 2013
  Inlägg:
  195
  Mottagna gillanden:
  1
  Enligt Scandtax så stämmer det inte att man kan importera en svensk bil till Spanien, utan att betala den dyra reg.avgiften, inom tre månader och att det då skulle räknas som flyttgods.

  "Under vissa förutsättningar kan det bli billigare men då måste allt göras korrekt, men intyg från Sverige och Spanien. Tidsrymden är dock i alla fall 30 dagar vilket kan vara svårt att hålla."
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på ekonomifokus@gmail.com.
 3. snakebikes

  snakebikes Ny medlem

  Blev medlem:
  18 januari 2010
  Inlägg:
  91
  Mottagna gillanden:
  1
  Mitt tips för er som ämnar att stanna länge i Spanien, ta INTE med er den svenska bilen hit. Hutlöst dyrt och fruktansvärt omständigt att regga in. Visst kan man som vissa skrivit köra sin svenska bil obesiktigad, oförsäkrad etc men trafiken här nere är kaotisk och skulle man en dag köra på och skada en person i en krock eller nåt så sitter man i skiten resten av livet.
   

Dela sidan

Laddar...