Spanska pensionärer på La Palma

Diskussion i 'La Palma' startad av SolenLyser, 26 december 2011.

 1. SolenLyser

  SolenLyser Guest

  Hola a todos, vissa undrar var jag håller hus. Svar: på samman plats som de senaste tolv åren här i Paradiset på Teneriffa, pigg och glad! Att jag sällan besöker Spanienforum beror väl på att vi fortfarande utvecklas och assimileras i det spanska samhället, vi ändrar helt enkelt våra vanor. I höstas gick vi med i byns pensionärsklubb. Den är en av den mest aktiva på Teneriffa, sägs det. Resor är en uppskattad aktivitet. I höstas gjorde vi vår första utflykt med klubben - till La Palma:

  http://www.youtube.com/watch?v=oGOBI7w8ovA

  Nu är det bara en sak som fattas. När vi reser med pensionärerna tvingas vi ha pass och Residencia, alla de andra har nätta NIE-kort. Trodde vi skulle få NIE i julklapp.

  Jag önskar alla på Spanienforum ett Gott Nytt År!
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. gerun

  gerun Ny medlem

  Blev medlem:
  29 april 2022
  Inlägg:
  2
  Mottagna gillanden:
  0
  Me pregunto cómo pueden permissionírselo.
   

Dela sidan

Laddar...