Spanska kurs i Palma

Diskussion i 'Mallorca' startad av Idas, 22 april 2015.

 1. Idas

  Idas Ny medlem

  Blev medlem:
  20 april 2015
  Inlägg:
  2
  Mottagna gillanden:
  0
  Kan någon tipsa mig vart jag skall vända mig för att gå spanska kurs här i Palma? Kursen får gärna vara svensk-spansk men det går också bra med engelsk-spansk.
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på ekonomifokus@gmail.com.
 3. rinconada

  rinconada Känd medlem

  Blev medlem:
  6 oktober 2010
  Inlägg:
  3.877
  Mottagna gillanden:
  217
  Har du försökt att Googla? Cursos de Español en Palma, Language Schools in Palma osv...
   
 4. Noman

  Noman Medlem

  Blev medlem:
  31 december 2012
  Inlägg:
  655
  Mottagna gillanden:
  8
  De flesta Svenska till Spanska är nog privatpersoner som ger privatlektioner. Testa på gruppen Svenskar på Mallorca på Facebook. Ett namn som alltid kommer upp är Lena Solfors som jag vet vem det är. Hon lär ut och känner många andra svenskar som bott ett tag på Mallorca och ger spanskalektioner. Många Mallorkiner/Spanjorer ger privatlektioner engelska till Spanska. Där kan jag kanske tipsa om någon vän till mig om du är seriöst intresserad.
   

Dela sidan

Laddar...