Skadedjur sanering!!

Diskussion i 'Fuengirola' startad av Yorugua, 12 maj 2013.

 1. Yorugua

  Yorugua Medlem

  Blev medlem:
  24 januari 2013
  Inlägg:
  80
  Mottagna gillanden:
  7
  Hälsodepartementet i Fuengirola kommer att starta under närmaste dagarna saneringsarbete, desinfektion och bekämpning av kommunala anläggningar och allmänna utrymmen i staden. Det är en del av den särskilda kampanjen som varje år kommer igång i början av sommaren.
  Tidigt arbete har redan påbörjats på väster om Fuengirola och kommer att utvecklas i hela kommunen, vilket förhindrar ankomsten av kackerlackor, råttor eller andra insekter, med tanke på höga temperaturerna under sommaren. Det kommer att användas en serie av desinfektionsmedel som uppfyller de hälso-föreskrifter som gäller. Det kommer att desinfekteras i alla underjordiska rör eller ytor där det förekommer dessa skadedjur.
  Man kommer att kunna ta emot medborgarnas klagomål om skadedjursutbrott eller nödsituationer som ska hanteras inom 48 timmar. Därför uppmanar den ansvarige (el concejal responsable), Pedro Vega, "alla invånare att kontakta avdelning via telefon 952 58 93 00 eller e-post [email protected] "

  http://www.diariosur.es/20130512/lo...esarrolla-plan-desinfeccion-201305120011.html


  Saludos a todos!
   
  Last edited: 12 maj 2013
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. Patrick

  Patrick Admin

  Blev medlem:
  9 januari 2008
  Inlägg:
  1.140
  Mottagna gillanden:
  31
  Det märkte vi av idag tror jag, vi har avstängt vatten hela dagen för dom skulle rensa systemet, bakterier etc stod det på en lapp ner vid porten.
   

Dela sidan

Laddar...