SAS i konkurs

Diskussion i 'Övrigt - Ordet är fritt' startad av Rothie, 18 november 2012.

 1. Rothie

  Rothie Ny medlem

  Blev medlem:
  10 januari 2008
  Inlägg:
  76
  Mottagna gillanden:
  1
  Vad tror ni, kommer bolaget gå i konkurs imorgon? Vilket av de andra flygbolagen kommer att köpa upp de i sådana fall, hur kommer det påverka resorna till Spanien. Norwegian får väl ökad marknadsandel blir väl följden.
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på ekonomifokus@gmail.com.
 3. Skåning

  Skåning Medlem

  Blev medlem:
  29 augusti 2012
  Inlägg:
  81
  Mottagna gillanden:
  1
  Om de går i konkurs eller inte är helt omöjligt att veta. Man tycker inte att de borde göra det med tanke på att Svenska, danska o norska staten är majoritetsägare i SAs. Å andra sidan kan man inte heller skjuta till någon miljard i skattepengar varje år. Ett stort problem med SAS är att piloterna har enormt fördelaktiga pensionsavtal, som kostar väldeliga summor varje år. Jag har sett deras avtal då min kollega hanterade dem. Detta gör att SAS på sikt får svårt att överleva. Blir det inte KK nu, är risken stor att det blir det om ett år eller två.
  Ingen kommer att köpa upp SAS. Varför skulle ngn göra det? De har en ganska omodern flotta. Däremot kommer Norwegian o Ryan air mfl ta över många av SAS kunder
   
 4. PeterLarsson

  PeterLarsson Ny medlem

  Blev medlem:
  17 februari 2008
  Inlägg:
  245
  Mottagna gillanden:
  9
  jo visst fasen är det så.Gamla kärror har de faktiskt jämfört med Norwegian.
   
 5. Regina79

  Regina79 Ny medlem

  Blev medlem:
  28 juni 2011
  Inlägg:
  27
  Mottagna gillanden:
  0
  Jag flyger alltid med Norwegian till Stockholm då det kör direkt. SAS har väl inte så bra och billiga linjer till Sverige från Alicante? Har rest en gång med dem men då fick jag mellanlanda i Barcelona. Försöker undvika Ryan....hemskt då man reser med barn. Tror inte heller SAS kommer gå i konkurs men man vet ju aldrig..,
   

Dela sidan

Laddar...