San Augustin

Diskussion i 'Gran Canaria' startad av peppssan, 11 augusti 2008.

 1. peppssan

  peppssan Ny medlem

  Blev medlem:
  11 augusti 2008
  Inlägg:
  1
  Mottagna gillanden:
  0
  :) Någon som varit på Fritidsresors Los Manueles i San Augustin ?? Åker ner i början av oktober och undrar lite om det mesta, har aldrig varit på GC innan. Bra/dåligt val ?? Något vi inte ska missa i San Augustin eller runtomkring ??? Tacksam för all info, har läst lite på olika trådar men inte ngt speciellt om detta lägenhetshotell. Är ju en hel del man undrar över .....
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Blev medlem:
  15 februari 2008
  Inlägg:
  34
  Mottagna gillanden:
  0
  Har inte bott på just det hotellet men det blir säkert bra. San Augustin besökte vi första gången -99 och har sedan dess varit förälskade i ön. Det finns massor att utforska på ön, det beror lite på vad man är intresserad av och vad man hinner med att göra - man vill ju ha det lite lugnt och skönt. Vi brukar alltid gå strandpromenaden mellan San Augustin och Maspalomas - se bara till att ni har hög solfaktor på er när ni går där.
  Ha en skön semester!
   

Dela sidan

Laddar...