Så liten är risken att dö i en flygolycka

Diskussion i 'Övrigt - Ordet är fritt' startad av Luckyjoe, 10 januari 2009.

 1. Luckyjoe

  Luckyjoe Guest

  Saxat från Metro - Nyheter

  Förra året omkom totalt 598 människor när passagerarflygplan kraschade. Det visar statistik från ett analysföretag som den tyska flygtidningen Aero International tagit del av.

  Det är 153 döda passagerare mindre än under 2007 och hela 259 mindre än genomsnittet de senaste tio åren enligt siffrorna från Jacdec (Jet Airliner Crash Data Evaluation Centre). De flesta olyckorna orsakas enligt statistiken av mänskliga felbedömningar och misstag.

  Fördelat på de 2,5 miljarder personresor med flyg som genomfördes förra året innebär siffrorna att sannolikheten för att omkomma i en flygolycka är knappt en på 4,2 miljoner.
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på ekonomifokus@gmail.com.
 3. bengank

  bengank Ny medlem

  Blev medlem:
  18 januari 2008
  Inlägg:
  43
  Mottagna gillanden:
  0
  Bra, det ska jag hälsa min fru, hon är MKT flygrädd!
   

Dela sidan

Laddar...