Sälja svensk reg bil i spanien

Diskussion i 'Torrevieja' startad av oghde, 16 juli 2020.

 1. oghde

  oghde Medlem

  Blev medlem:
  1 maj 2013
  Inlägg:
  37
  Mottagna gillanden:
  0
  Som rubriken säger är det någon som har erfarenhet eller vet vad för dokument man behöver skicka till transportstyrelsen i sverige om man säljer sin bil i spanien till en spansk bilförsäljare ? Nu är det så här att min pappa har sålt sin bostad i spanien och behöver köra tillbaka till Sverige men det är inte värt pga bilens värde + att många gränser är stängda för svenska medborgare. Hör av er om ni är intresserad att köpa en Toyota Prius HYBRID årsmoidell 2007 för endast 1600euro, säljer långt under marknadspriset bara för att behöver bli av med bilen. Har nyligen bytt både bromsbelägget och batteriet (Toyotas original delar) Bilen går felfritt.

  Återigen bilen är Svensk reggad, bilade till spanien strax innan corona och det var omöjligt att bila tillbaka pga stängda gränser och nu behöver vi bli av med bilen för att vi har sålt bostaden. Säljer bostaden den 19aug så hör av er gärna innan datumet om ni intresserade.
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på ekonomifokus@gmail.com.
 3. Luccy

  Luccy Ny medlem

  Blev medlem:
  21 januari 2020
  Inlägg:
  4
  Mottagna gillanden:
  2
  Det går bra att bila inget land är stängt, transit fungerar.
   
 4. oghde

  oghde Medlem

  Blev medlem:
  1 maj 2013
  Inlägg:
  37
  Mottagna gillanden:
  0
  Tyskland har i nuläget 10 dagars karrantän för alla svenska medborgare, vill självklart stanna flera dagar i varje land om jag ska bila så långt med en bil som inte ens är värt att ta till sverige. Vill inte överhuvudtaget ta bilen till sverige pga bilens låga värde utan vill helst bli av med den i Spanien. Sist betalade vi över 20.000kr med övernattningar, tullar och allt för att bila till spanien, inte värt!
   

Dela sidan

Laddar...