Postbox för företag

Diskussion i 'Starta och driva företag i Spanien' startad av Patrick, 6 september 2012.

 1. Patrick

  Patrick Admin

  Blev medlem:
  9 januari 2008
  Inlägg:
  1.140
  Mottagna gillanden:
  31
  Hej, kan man ha en postbox som adress för ett företag i Spanien? Eller hur löser man saken med adress, om man saknar en spansk sådan? Kanske finns ftg där man kan köpa denna tjänst?:confused:
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. jonnyx

  jonnyx Medlem

  Blev medlem:
  28 augusti 2012
  Inlägg:
  370
  Mottagna gillanden:
  11
  Det går alldeles utmärkt att ha en postbox som adress för ett företag. Jag har haft det i 11 år, du kan ha en box på posten eller hos ett privat företag. Jag använder ett privat företag.

  I mitt fall var jag tvungen att skaffa box eftersom jag bor på landet, och här finns ingen postgång.

  Boxen har vissa fördelar, framförallt att man kan flytta utan att ändra postadress. En fördel med privat box är att de oftast erbjuder tilläggstjänster, väntar jag ett viktigt brev så kan jag säga till dem att ringa mig när det har kommit. På så vis behöver jag inte titta in till boxen varje dag om jag väntar något särskilt. Sen är deras öppettider betydligt bättre än postens. Det var också 6 månaders väntetid på en box hos posten då när vi behövde en box (detta är olika på olika postkontor).

  Nackdelen med privat box är att den är dyrare, jag betalar drygt 100 Euro per år för boxen, posten tar ungefär hälften. Men för min del uppväger fördelarna det högre priset.:sol:
   
 4. Patrick

  Patrick Admin

  Blev medlem:
  9 januari 2008
  Inlägg:
  1.140
  Mottagna gillanden:
  31
  kanon tack för denna info jonnyx! thumb
   

Dela sidan

Laddar...