Playa Blanca Lanzarote

Diskussion i 'Lanzarote' startad av frida, 1 januari 2015.

 1. frida

  frida Medlem

  Blev medlem:
  17 februari 2008
  Inlägg:
  177
  Mottagna gillanden:
  0
  Gott nytt år a todos!
  Nu ska vi äntligen iväg. Kul att börja det nya året med att boka en semestervecka. happy Vi har bokat en vecka till Lanzarote, Playa Blanca. Några tips om vad man ska göra med barn denna vecka om det finns något vi inte får missa? Vi åker i februari så att bada i havet går väl bort men vi får hoppas att solen håller sig framme i allafall. Kanske någon som också känner till Flamingo beach resort?
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. skaniaspania

  skaniaspania Ny medlem

  Blev medlem:
  12 januari 2015
  Inlägg:
  1
  Mottagna gillanden:
  0
  Hej!
  Jag var nyligen på Flamingo Beach Resort. Kanonbra! Barnen har massor att göra och den personal som finns där är både duktiga och trevliga.

  Playa Blanca är väl inte något särskilt egentligen. Speciellt inte om man varit runt litet på de olika öarna och på fastlandet :)

  Kan dock rekommendera en promenad in mot Playa Blancas centrum (havspromenaden) och kanske att ni tar en vandring upp den vulkan som ligger i närheten (Montana Roja). Finns även en strand som heter Papagayo som är fantastisk fin och hyfsat enkelt att ta sig till.
   

Dela sidan

Laddar...