Oktober utsikter

Diskussion i 'Murcia' startad av Akalla, 6 september 2020.

 1. Akalla

  Akalla Medlem

  Blev medlem:
  30 augusti 2011
  Inlägg:
  43
  Mottagna gillanden:
  1
  Hej hur ser det ut med Corona och masktvång i Los Alcázares området
  Jag har inte varit nere i år och tydligen har någon brutit sönder cylindern till yttergrinden, men alla dörrar och fönster är hela.
  Vet inte om man ska åka med till höstlovet , priserna på tex Norwegian till Alicante är inte så lockande om det är masktvång och eventuell lockdown
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. Gyllis

  Gyllis Känd medlem

  Blev medlem:
  28 april 2017
  Inlägg:
  489
  Mottagna gillanden:
  576
  Som det ser ut nu så klarar sig kusten bättre än inlandet i Murcia, färre smittade. Masktvång är det, men det vänjer man sig snabbt vid, och du behöver inte ha mask hemma. Att det skulle bli en ny lockdown i Spanien förefaller osannolikt, och regeringen skulle knappast få majoritet för ett sådant beslut.
  Jag har varit i Spanien under hela krisen, visst lockdown var tufft för psyket, men nu tycker jag att det flyter på bra.
  Åker du inte ner ska du givetvis fixa så att någon kollar över din bostad innan det är för sent – fixar det som är trasigt, ställer iordning, städar tomten och så vidare.
  Jag har kollat på flyg med KLM, med byte i Amsterdam, om jag skulle vara tvungen att åka till Sverige, deras priser ligger bäst till för tillfället.
   
  Carro och Los Suecos gillar detta.
 4. Nalle

  Nalle Mycket välkänd medlem

  Blev medlem:
  15 mars 2010
  Inlägg:
  3.745
  Mottagna gillanden:
  734
  Hàller med Gyllis, det blir ingen generell lockdown, mest för att Sanchez har lagt över ansvaret pà regionerna istället för huvudregeringen.
  Däremot kan, och har, vissa kommuner/omràden sättas/satts i karantän. Tex, byn Archivel i Murcia som sattes i karantän förra veckan
   
  Los Suecos gillar detta.

Dela sidan

Laddar...