Nyexaminerad ekonom söker arbete i Madrid!

Diskussion i 'Arbete sökes' startad av Anna*, 14 januari 2011.

 1. Anna*

  Anna* Ny medlem

  Blev medlem:
  14 januari 2011
  Inlägg:
  2
  Mottagna gillanden:
  0
  Jag är 21 år och är klar med min ekonomiexamen i maj. Söker nu arbete främst inom ekonomi/administration men är även öppen för andra förslag. Några tips över svenska företag i Madrid som söker svenska medarbetare?

  Mvh Anna
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. klaesw

  klaesw Ny medlem

  Blev medlem:
  10 februari 2008
  Inlägg:
  75
  Mottagna gillanden:
  0
  hej anna, skulle rekommendera svenska exportrådet i Madrid, de ta löpande in personer med bland annat ekonomibakgrund. Pratar du spanska?
   
 4. Anna*

  Anna* Ny medlem

  Blev medlem:
  14 januari 2011
  Inlägg:
  2
  Mottagna gillanden:
  0
  Hej!

  Tack för svar! Jag har funderat mycket på det och kommer att kontakta dem, tror nämligen de också tar in praktikanter. Har studerat spanska några år, men kan inte språket flytande vilket gör det svårare för mig.
   
 5. rinconada

  rinconada Känd medlem

  Blev medlem:
  6 oktober 2010
  Inlägg:
  3.877
  Mottagna gillanden:
  217
  Välkommen hit! Om du har lärt spanska några år kommer du att lära mer snabbt som ögat. Det kan vara på plats att ange i din ansökan att du har mer än elementära kunskaper i spanska. Kanske underlättard et något. Efter tre års skolstudier i Sverige är man ung. "intermedio". Naturligtvis är detta väldigt individuellt, men jag tänker på gymnasiets steg 1,2 och 3 nivåerna (undervisar själv...).
   

Dela sidan

Laddar...