Mindre pengar till tjurfäktning?

Diskussion i 'Djur & Natur' startad av Preciosa, 29 april 2016.

 1. Preciosa

  Preciosa Veteranmedlem

  Blev medlem:
  13 december 2008
  Inlägg:
  8.291
  Mottagna gillanden:
  1.033
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. SolenLyser

  SolenLyser Guest

  På Kanarieöarna finns det ett uttryckligt förbud mot tjurfäktning. EU-parlamentet har röstade för att EU:s bidrag till tjurfäktning ska tas bort. Det rör sig om cirka 130 miljoner euro, 1.2 miljarder kronor, årligen som kan dras in. På Djurens Rätt, som samlat in 35.000 namnunderskrifter, gläds man över beslutet, liksom De gröna i EU-parlamentet som drivit frågan. Hade det inte varit bättre att förbjuda detta motbjudande djurplågeri?
   
 4. Nalle

  Nalle Mycket välkänd medlem

  Blev medlem:
  15 mars 2010
  Inlägg:
  3.768
  Mottagna gillanden:
  738
  Villafranca de los Caballeros (Toledo) har bestämt sig för att INTE subvensionera tjurspektaklet (vet inte om det är tjurfäktningar eller annat, stàr Fiestas taurinas i orginalartikeln) under àrets fiestas. De brukar fà 18.000€ men i àr kommer dessa pengar att gà till skolböcker och annat material till skolan och de som behöver det.

  Underbart initiativ. det applàderar jag för. thumb
   

Dela sidan

Laddar...