Medarbetare sökes i Torrevieja

Diskussion i 'Tjänster utföres/sökes!' startad av shilpa, 28 februari 2009.

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. shilpa

  shilpa Ny medlem

  Blev medlem:
  22 juni 2008
  Inlägg:
  31
  Mottagna gillanden:
  0
  Har du ordning/detaljsinne. Gillar att ge service till dina kunder?, glad, påhittig,punktlig,tänka dig att jobba hårt, gärna jobbat inom eventområdet eller utbildning inom skönhetsvård/ då kanske du är den jag söker. Kommer att starta upp ett företag inom kort där du kommer att vara en viktig del.
  Kvinna eller man spelar ingen roll. Är du homosexuell man är det extra välkommnande. maila gärna mig på Nalle49@hotmail.com så får du veta mer.
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på ekonomifokus@gmail.com.
 3. xena3

  xena3 Ny medlem

  Blev medlem:
  6 mars 2009
  Inlägg:
  1
  Mottagna gillanden:
  0
  Hejsan! jag ska åka ner i sommar och är intresserad av att jobba. Vad mer exakt är det för jobb? jag passar bra in på vad du söker.
  MVH Madde
   
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.

Dela sidan

Laddar...