Maspalomas

Diskussion i 'Gran Canaria' startad av ulrica, 3 september 2008.

 1. ulrica

  ulrica Ny medlem

  Blev medlem:
  3 september 2008
  Inlägg:
  1
  Mottagna gillanden:
  0
  Hej alla! Jag och min familj har just bokat en tvåveckors semester i Maspalomas och det är vår första resa till GC. Vi åker den 4 april och jag undrar om det är fler som varit där i april och hur temperaturen brukar vara då? Hoppas på svar om att det brukar vara lagom varmt och behagligt;)!
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Blev medlem:
  15 februari 2008
  Inlägg:
  34
  Mottagna gillanden:
  0

  Vi ska också ner då och jag kan bara säga att det brukar alltid vara bra väder på Gran Canaria och Maspalomas. Som en jättehärlig svensk sommar med lite fläktande vindar. När det börjar närma sig brukar jag kolla den här sidan;
  Webcam de la Playa de Maspalomas - El tiempo en Maspalomas - Gran Canaria
  Trevlig resa!
   
 4. gran canaria väder

  Bra länk Anneli, vår familj ska också åka ner till Maspalomas, första gången på Gran Canaria, så vi återkommer gärna med lite frågor också när det börjar närma sig, gärna till dig då du verkar kunna väldigt mycket om ön.
   

Dela sidan

Laddar...