Manlig personlig assistent sökes eventuellt för vinterhalvåret 2016-2017

Diskussion i 'Tjänster utföres/sökes!' startad av Sotanini, 31 mars 2016.

 1. Sotanini

  Sotanini Medlem

  Blev medlem:
  12 december 2013
  Inlägg:
  206
  Mottagna gillanden:
  3
  Hej!

  Det är inte säkert att Bertils nuvarande vinterassistent här i Torrevieja kan komma tillbaka nästa vinter. Därför vill vi nu gärna kolla, innan vi reser tillbaka till Sverige den 24 april, om det finns någon som eventuellt kan vara intresserad av detta jobb.

  Bertil söker en trevlig personlig assistent under vintermånaderna, cirka 27 t/vecka. Bertil är 69 år och sitter i elrullstol efter en hjärnblödning men är mycket aktiv och intresserad av det mesta. Körkort är ett måste liksom även att tycka om djur, då vi har en golden retriever. Arbetstid 5,5 t/dag under veckorna. Körkort är ett måste. Vårdutbildning behövs inte för assistentjobbet. Assistentsamordnare är Personlig Assistent för Dig.

  Bland Bertils många intressen finns t ex datorer, elektronik, 3D-skrivare, geocaching smarta uppfinningar osv. Han söker en själsfrände som ibland även kan svinga en hammare. Hundpromenader med honom och Dino ingår givetvis också. Kanske kan han också börja spela boule? Eller kanske bilutflykter? Bertil ser helst en manlig assistent. Åldern är inte så väsentlig; viktigast är att Bertil får någon att använda som bollplank och ha trevligt med!

  Vi bor i ett litet radhus i Torreta III i Torrevieja under vinterhalvåret (cirka 1 november-30 april).

  Hör av dig snarast om du tror du skulle passa som Bertils assistent/kompis.
  Holaa​
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på ekonomifokus@gmail.com.
 3. pontiacfirebird

  pontiacfirebird Ny medlem

  Blev medlem:
  23 oktober 2012
  Inlägg:
  4
  Mottagna gillanden:
  0
  Hallå på er.
  Är interesserad av detta och bor i Torrevieja. Hör gärna av er till mig på min mail, wirth455@msn.com, så kan vi prata om förutsättningarna för detta. Passar faktiskt in på er beskrivning, tror jag:giggle: Hör av er......
  varma hälsningar
  Martin
   
 4. Sotanini

  Sotanini Medlem

  Blev medlem:
  12 december 2013
  Inlägg:
  206
  Mottagna gillanden:
  3
  Hej!
  Kommer att kontakta dig per email.
  Gunilla
  :tummenupp:​
   
 5. oscaree

  oscaree Ny medlem

  Blev medlem:
  23 oktober 2016
  Inlägg:
  1
  Mottagna gillanden:
  0
  intressered

  hejsan detta jobb verkar väldigt intressant och roligt då jag vill jobba med människor och jag jobbar delvis med att tillverka mina egna produkter så vore mer än roligt att jobba och träffa bertil

  bor numera i marbella men har planer att komma till torreverja.
  ni får jätte gärna höra av er på mail

  oscar.erikssonn@gmail.com

  mvh oscar eriksson
   

Dela sidan

Laddar...