Liftkort Sierra Nevada

Diskussion i 'Semester i Spanien' startad av hydrolift, 16 augusti 2019.

 1. hydrolift

  hydrolift Aktiv medlem

  Blev medlem:
  1 november 2012
  Inlägg:
  228
  Mottagna gillanden:
  157
  Mitt i sommaren, jag vet men nu har det i varje fall bokats ännu en jul i Sierra Nevada - Kul!

  MEN, liftkort kostar en slant för en familj. Hörde av en spanjor förra året att han köpte (tror jag han menade) ett 10-dagarskort som han kunde utnyttja när han ville vilket skulle bli billigare. Jag har kollat igenom https://sierranevada.es/en/winter/ski-passes/ men ser inte riktigt hur det skulle kunna bli billigare.

  För en vuxen kostar ett "long term" 10-dagarskort 410 €. Högsäsong 5 dagar "consecutive days", för jämförelsens skull, kostar 207,50 €. Jag trodde att spanjoren menade att 2 vuxna kanske kan dela på ett 10-dagarskort men även om man kunde det så blir det inte mkt billigare.

  Är det någon med några snål-tips på hur man kan få det att bli lite billigare? Rabatt på att boka tidigt? Rabatt från andra boknings-sidor?

  Vi är en familj med 2 "adults" o 2 "juniors" och totalt för 6 dagar (blandat "high rate" o "promotion rate" p g a datum) skulle det gå på ca 750 € vilket ju är en slant.
   
  Last edited: 16 augusti 2019
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. hydrolift

  hydrolift Aktiv medlem

  Blev medlem:
  1 november 2012
  Inlägg:
  228
  Mottagna gillanden:
  157
  Glömde skriva att man kan registrera sig till "Sierra Nevada Club" och få ett kort/liftkort som man kan ladda i förväg. Första gången man laddar det så får man 10% rabatt vilket ju blir ca 75 € rabatt för min del. Lär mer här: https://sierranevada.es/en/winter/ski-passes/sierra-nevada-club/

  Är dock lite tveksam till att beställa o förbetala kort i Spanien då jag i princip alltid har upplevt problem med online-registreringar o förbetalningar i andra sammanhang. Det tog t ex ca 3 månader innan jag kunde använda mitt Repsol-kort... :D
   

Dela sidan

Laddar...