LEDIGT JOBB I FUENGIROLA

Diskussion i 'Jobbannonser' startad av Telekusten, 26 januari 2015.

 1. Telekusten

  Telekusten Ny medlem

  Blev medlem:
  5 mars 2014
  Inlägg:
  1
  Mottagna gillanden:
  0
  Hej!
  Telekusten S.L. söker nu drivna och utåtriktade säljare. Vi erbjuder både en grundlön samt provision och bonus. En av våra grundpelare är att vi ska ge våra anställda drivkraften och motivationen att utvecklas både som säljare och PERSONER, men även möjligheten att växa inom företaget
  Om oss:
  Telekusten är ett snabbt växande Telemarketing bolag med försäljning som inriktning. Vi prioriterar högt våra anställdas hälsa och trivsel på arbetsplatsen, därför arbetar vi ständigt med att erbjuda den bästa arbetsmiljön med positiv atmosfär. Telekusten arbetar i samarbete med Flexibla Människor Bemanning AB som under 2013 blev tilldelade tredjepris på Årets Unga Företagare galan.
  Din profil:
  Vi söker dig som har ett stort intresse för försäljning och som vill arbeta i en stimulerande miljö med mycket kundkontakt. Social kompetens är en förutsättning för att du ska kunna ge det där lilla extra som krävs för våra kunder.
  Som person är du:
  - utåtriktad och entusiastisk.
  - driven.
  - tålmodig.
  - en lagspelare som trivs att arbeta i grupp.
  Plats:
  Fuengirola, Spanien.
  Är du den vi söker?
  Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV, ett personligt brev och gärna foto.
  Skicka din ansökan till Adam@flexibla.se
  Med vänliga hälsningar,
  Adam Hsissen
  Telekusten S.L.
   

Dela sidan

Laddar...