Köpa utan att undersöka

Diskussion i 'Köpa och sälja fastighet' startad av Mysan_x, 2 februari 2021.

 1. Mysan_x

  Mysan_x Ny medlem

  Blev medlem:
  27 januari 2021
  Inlägg:
  8
  Mottagna gillanden:
  0
  Hur vanligt tror ni det är med att köpa utan att undersöka nu under corona. Det verkar som det säljs en hel del på distans.
  Man har ju undersökningsplikt men det blir ju svårt med den när man fysiskt inte kan vara på plats.
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. Nalle

  Nalle Mycket välkänd medlem

  Blev medlem:
  15 mars 2010
  Inlägg:
  3.778
  Mottagna gillanden:
  750
  De flesta av de mäklare jag arbetar säger att de blir vanligare och vanligare.
  Det har vi själv märkt ocksà, skulle tippa pà att idag sà görs ca 80% av vàra försäljningar via videosamtal etc. Nästan alla av dessa känner dock till omràdet väldigt väl.
  Nu säljer vi ju endast nyproduktion. och dà blir det lite lättare eftersom det finns oftast iaf ingen färdig produkt att besikta vid köp.
  Vid begagnat sà antar jag att de verkligen litar pà sin mäklare. De mäklare som jag pratar med och som sàlt pà distans, säger ockspa att de varit i kontakt med kunden ganska länge, ev har kunden angón kompis pà plats.
   

Dela sidan

Laddar...