Köpa hus i Spanien!

Diskussion i 'Köpa och sälja fastighet' startad av hanna800914, 9 mars 2018.

 1. hanna800914

  hanna800914 Ny medlem

  Blev medlem:
  3 mars 2018
  Inlägg:
  1
  Mottagna gillanden:
  0
  Hej! Vi har tänkt att köpa lägenhet men även hyra ut. Vi har en son på 6 år och en lotten dotter och vi vill gärna köpa ett boende där det finns andra svenska barn i närområdet. Vilket område rekommenderar ni? Vi funderade lite över Denia känner någon till området och om det är Endel svenskar där.
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. Sharky

  Sharky Känd medlem

  Blev medlem:
  28 februari 2011
  Inlägg:
  1.510
  Mottagna gillanden:
  355
  Denia , lite grönare och lite sämre väder än söder ut. Flest Svenskar är det söder om Alicante. Köp inget som skall finansieras med uthyrning. Utbudet är gigantiskt och vad gör ni om ni står utan hyresgäster? Säsongen för uthyrning är kort.
   
  Los Suecos gillar detta.

Dela sidan

Laddar...