internett

Diskussion i 'Mallorca' startad av jonte26, 2 oktober 2015.

 1. jonte26

  jonte26 Medlem

  Blev medlem:
  19 mars 2013
  Inlägg:
  63
  Mottagna gillanden:
  2
  om man nu skulle vilja ha internett i lägenheten elelr studion är det någon som vet någon billig leverantör.

  och när jag väl fått internett vet någon om man tex kan tekna för en månad åt gången elelr måste man binda sig en längre tid ??

  och om det går att ordna finns det bra lina att fixa som tex 100megabit eller något liknande?

  hoppas ni förstår vad jag menar och att någon har ett bra förslag

  tackar så mycket i förskott
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på ekonomifokus@gmail.com.
 3. Noman

  Noman Medlem

  Blev medlem:
  31 december 2012
  Inlägg:
  655
  Mottagna gillanden:
  8
  4g finns kontantkort mm som gör att du kan handla t.ex 2GB i taget. Fast förbindelse innebär i att du får fasta kostnader varje månad oavsett om du använder det eller inte. Finns kanske lokala halvofficiella leverantörer som kör med radiolänk/wifi eller liknande.
  Som du säkert vet så måste du ha "äkta" fiber för 100megabit så där får du kolla med varje leverantör hur det är i huset där du bor. Många leverantörer använder VDSL men är luddiga i marknadsföringen så det kan uppfattas som "fiber".
   
 4. kinng

  kinng Moderator

  Blev medlem:
  24 juni 2014
  Inlägg:
  565
  Mottagna gillanden:
  64
  Googlar du på typ "wimax Mallorca" så får du upp en handfull leverantörer. Det verkar som om de flesta endast har spansk hemsida, men det är väl bara att testa att ringa och mail. Någon av dom kanske har engelsktalande support.

  Wimax kostar i Torrevieja 100-200 euro att få installerat, sen betalar man internet per månad. Kostar noll om du inte använder. Jag gissar att det är samma sak på Mallorca.
   
 5. jonte26

  jonte26 Medlem

  Blev medlem:
  19 mars 2013
  Inlägg:
  63
  Mottagna gillanden:
  2
  sent svar från mig men tackar så mycket för hjälpen men dom viste inte vad det var indraget så får forsätta leta nästa gång jag åker ner
   

Dela sidan

Laddar...