Ibiza i maj

Diskussion i 'Ibiza' startad av anna9, 20 februari 2008.

 1. anna9

  anna9 Ny medlem

  Blev medlem:
  18 januari 2008
  Inlägg:
  52
  Mottagna gillanden:
  0
  Hejsan! Vill gärna åka till Alcudia i slutet av maj med några kompisar. Vi undrar hur party livet är i staden under denna period?
  - Några uteställen och klubbar att rekommendera?
  - Vad kostar det att åka över till Ibiza och hur lång tid tar det?
  Hur ligger priserna på vespor/bil uthyrning? Snabbaste färdmedlet till Palma ? ;:;;)
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på ekonomifokus@gmail.com.
 3. cilla

  cilla Ny medlem

  Blev medlem:
  12 januari 2008
  Inlägg:
  44
  Mottagna gillanden:
  0
  Åka till Ibiza

  hola anna9, har varit där så har lite info att ge till dig, först och främst så är Maj inte högsäsong. Det brukar vara först framåt slutet av juli som partylivet är på topp. Men ni behöver inte bli ledsna, visst finns det mycket fest ändå.
  Absolut bäst är utestället Menta, det är faktiskt så bra att även Mallorcaungdomar från Palma med omnejd väljer Alcudia och Menta under sommarhalvåret före de större och mer etablerade discona i Palma och Magaluf. Menta har öppet 7 dagar i veckan från 23.00 till långt in på morgonkvisten. Entreavgiften varierar från kväll till kväll beroende på vilken underhållning som bjuds. Kan kosta ända upp till 30 euro. Publiken ligger i åldern 18-30 år och här finns flera dansgolv och 7 barer.
  Ett annat disco som uppskattas av ungdomar är Magic.
  Det ligger vid shoppingcentret med samma namn. Techno är musikstilen som gäller här.

  Den kända baren Apoteketet, svenskägd bar med huvudsakligen skandinavisk publik. Hit går ofta barrundan med de svenska arrangörerna. Med jämna mellanrum arrangeras olika Temakvällar. Här spelas en varierad mix av de senaste hitsen. Den populära baren ligger mitt emot Hotell Port Alcudia på Avenida Pere Mas I Reus. Öppet från 22.

  Åka till Ibiza , Båt till Ibiza tror jag går dagligen, vi tog en båt som kl 8 går en Fast Ferry som tar 2 timmar. Balearia.com heter företaget.
  Vespa är naturligtvis billigare att hyra bil, men jag har inga priser att ge dig tyvärrr. Hoppas det hjälpe till lite
   

Dela sidan

Laddar...