Ibiza -charter eller rugeljärt?

Diskussion i 'Ibiza' startad av Victoria, 8 december 2008.

 1. Victoria

  Victoria Ny medlem

  Blev medlem:
  23 mars 2009
  Inlägg:
  28
  Mottagna gillanden:
  1
  Är sugen på att åka till Ibiza i sommar. Har tidigare varit där dels på charterresa och dels åkt dit reguljärt. När jag åkte reguljärt blev det hela väldigt dyrt då det var ont om billiga hotell. Har därför letat efter charter dit, men inte hittan någon som faktist har Ibiza som charterresmål längre. Någon som vet hur man kan ta sig dit och bo inte alltför dyrt, eller känner till om det finns några charterresor dit? Vi är ett par stycken som planerar att åka i augusti, så det är möjligt att hyra en lägenhet är det bästa alternativet. Alla tips mottages tacksamt!
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på ekonomifokus@gmail.com.
 3. lovisa

  lovisa Ny medlem

  Blev medlem:
  8 december 2008
  Inlägg:
  33
  Mottagna gillanden:
  0
  Ibiza -charter eller reguljärt

  Hej! Har nyss bokat in en vecka med lägenhetshotell.Resan gick på 5820kr för en vecka/person.Sedan så tillkommer ju transport från och till flygplats med ca 30 euro (taxi).Vi har bokat i San Antonio bay.Vi bokade flyg och lägenhet oberoende av varandra.Vi åker 4aug.
   

Dela sidan

Laddar...