Hyra hus i Spanien

Diskussion i 'Husbil och Camping' startad av Victoria, 14 juni 2011.

 1. Victoria

  Victoria Ny medlem

  Blev medlem:
  23 mars 2009
  Inlägg:
  28
  Mottagna gillanden:
  1
  Vi vill hyra hus i Spanien, vi har gjort detta förut med blandade resultat, bra ibland och/men många gånger blir man besviken för att det varit sämre än det utlovade, på bilder , beskrivning osv. Så tänkte höra hur ni tänker och hur man bör agera innan man ska hyra hus i Spanien. Ska man hyra via förmedling eller funkar det bra när ni hyr via privatannonser eller någon annan väg man kan gå för att träffa på trevliga husägare i Spanien som vill hyra ut? :)
   
 2. Spanienforum.se Sponsrat inlägg

  Hej!
  Vi rekommenderar följande tjänster kring boende och juridik i Spanien. Du förbinder dig inte till något när du använder våra formulär och det kostar inget.
  Tack för att ni använder Spanienforum och gör det till en trevlig mötesplats för Spanienfantaster och alla andra!

  PS. Spanienforum.se har fått nya ägare och vi kommer göra en del mindre justeringar under våren 2018. Allt för att forumet ska leva kvar och fortsätta fylla ett bra syfte, för nya medlemmar och såväl för våra forumveteraner. Finns det synpunkter eller idéer så är ni välkomna att maila på [email protected].
 3. rulle

  rulle Ny medlem

  Blev medlem:
  16 februari 2008
  Inlägg:
  228
  Mottagna gillanden:
  3
  Det finns några saker som spelar en viss roll, vilken plats, stor eller liten ort, utbudet, när/tid, centralt eller avlägset. Vår upplevelse är att använder ägaren själv huset vissa tider, är både standard och utrustning bättre än rena uthyrningsobjekt. Vi som hyr året runt har märkt en stor skillnad på objekt och inventarier i lägenheter/hus som har varit eller är senare tänkt för eget boende för ägarens familjemedlemmar. Rena uthyrningsobjekt har oftast sämre standard i både skötsel och inventarier. Givetvis spelar hyrespriset en stor roll på standard och inventarierna, högre pris oftast bättre standard.
   
 4. Preciosa

  Preciosa Veteranmedlem

  Blev medlem:
  13 december 2008
  Inlägg:
  8.313
  Mottagna gillanden:
  1.050
  Hola Victoria!

  Om du specificerar lite mer var nå´nstans du vill hyra så
  kanske nå´n vet bra och trygga boenden/uthyrare.

  Ciao så länge P ;;;;;)
   

Dela sidan

Laddar...